+420 777 337 006

Nově pro vás nabízíme také řešení elektronické evidence tržeb. Zajistíme vám registrační pokladnu, optimální software, stejně jako údržbu a správu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, a nebo se můžete podívat přímo na náš web řešící EET.

Jedním z cílů naší společnosti je být naprosto transparentní ke klientovi. Z tohoto důvodu zajišťujeme plnou dokumentaci veškerých prováděných úkonů, které klientovi poskytujeme v měsíčních intervalech. V rámci auditu zajistíme také dokumentaci stávajících sítí.

Pro koho je dokumentace určena?

- pro firmy, které chtějí optimalizovat IT správu

Co všechno může dokumentace zahrnovat?

- zmapování stávající sítě

- monitoring sítě a veškerých prvků, vč. periferií

Zajistíme komplexní IT audit ve vaší společnosti, poskytneme konzultaci, navrhneme optimální řešení vašeho problému. Poradíme při výběru hardware i software, jsme schopni pro vás připravit a realizovat výběrová řízení. V rámci auditu můžeme také zmapovat vaši síť, pokud nemáte kvalitní podklady k jejímu fungování.

Pro koho je audit určen?

- pro firmy, které chtějí optimalizovat IT správu

- pro každého, kdo potřebuje poradit s řešením svého IT

 Co všechno může audit zahrnovat?

- komplexní audit IT

- výběr správného zařízení

- spolupráce na výběrových řízení

- návrhy datových sítí

Nabízíme školení v rámci růstu IT gramotnosti. Školení jsou určena především pro firmy, které chtějí rozvíjet počítačové dovednosti svých zaměstnanců. Specifickou nabídku tvoří školení určená pro školská zařízení, během kterých jsou reflektovány specifické požadavky pedagogů. Školení jsou tvořena dle přesných požadavků klienta, především se jedná o balík Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), v nabídce máme také školení zaměřené na interaktivní nástroje v pedagogické praxi. Naším cílem je zatraktivnit výuku nejen pro žáky, ale také pro pedagogy.

Dále poskytujeme zaškolení při dodávkách nového zařízení i při instalaci nových programů. Zaškolení může proběhnout individuálně, jsme schopni ale také připravit školení pro celý váš tým.

 

Dodáme veškeré IT technologie, ať už hardware nebo software: počítače a jejich programové vybavení, tiskárny, kopírky, licence k operačním programům, antivirová a firewall řešení, spotřební materiál (papíry, tonery, inkousty, kancelářské potřeby a jiné. Dodáváme na fakturu, standardně s dvoutýdenní splatností. Veškeré zboží zasíláme nebo dovážíme přímo ke klientovi, možné je také nainstalování a zaškolení.

 

Pro koho jsou naše služby určeny?

- pro každého, ať už pro domácnosti, pro firmy, státní správu nebo pro školy

Podkategorie